
Recepteket illetően még mindig a múlt hétnél tartok. Ezt is a barátnőmbe próbáltam beletömni, mindhiába, mert anya keresztül húzta a számításaimat és vegyes halászlével csábította el Violettát (jha, én is ez utóbbit választottam volna, szóval nem ééér). És edd meg, amit főztél alapon másnap egymagam próbáltam pusztítani a mennyiséget. Ami nem is lett volna baj, de ezúttal kicsit másképp sikerült, mint általában, mert zöldpaprika helyett fehéret tettem bele, hogy ne legyen véletlenül se csípős, és hihetetlen, de fél paprika mennyire meg tudja változtatni az étel jellegét! A receptbe az általam jobban kedvelt zöldpaprikás verziót írom.
50 dkg sertéskaraj
15 dkg füstölt húsos szalonna
10 dkg csemege uborka
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 paradicsom
½ zöldpaprika
kevés liszt
só
bors
fűszerpaprika
2 megjegyzés:
Hmmm.... De megenném!!! Nagyon finom lehet!
Zsanna
én is igy szoktam csak még teszek hozzá egy kanál mustárt.Nagyon finom kanállal szaggatott nokedlivel.
Megjegyzés küldése