2008. augusztus 10., vasárnap

Arról, hogy mit csinálok a következő 3 hétben


NYARALOK.

Jövő héten a Balatonon fogom koptatni a tó körüli bicikliutat, egy kis buli, egy kis pihi.

Augusztus utolsó 2 hetében Korfu szigete és gasztronómiája vár felfedezésre. :))) Internetközelben napi szinten leszek, mert szülőket haladéktalanul tájékoztatnom és nyugtatnom kell e-mailben, hogy még egyik helyes görög macsó sem rabolt el, így továbbra is őket boldogítom.

A VKF! idején épp a Jón tengerbe merülök, a napsütést élvezem egy nyugágyon (szigorúan napernyő nélkül és egy jéghideg koktéllal) vagy nagy szigetkörúton kanyarodom Korfu szerpentinjei között, így VKF pályaművem a mai napon már elkészült (igen, ezúttal csak 1 lesz, Ízbolygó), bejegyzést időzítve posztolom, ügyvédnőnél joggyakorlatom utolsó napját holnap fogom taposni (kedden irány Balaton), kicsit aggódom, hogy szeptemberi vizsgá(i)mra hogyan és mikor fogok felkészülni, és itt az ideje, hogy elkezdjek pakolni. Két bőröndbe: egyik megy a Balcsira, másik Korfura (hiába, bőröndnek is születni kell ;) ). Épphogy lesz fél napom itthon, hogy kimossam a Balaton vizét a bikinimből. A jó nem jár egyedül :)

7 megjegyzés:

Zsu írta...

Irigykedem ;)
Nem férnék be a bőröndbe? ;)
Balaton körüli túra engem is foglalkoztat régóta, csak sajna párom nem szeret bicajozni :(

Renata Kalman írta...

szia!
Jó utat! :)

Guszta ez a málnarakás, még a kis pihék is látszanak rajta, nagyon élethű.

Vizsgák, hjaj, most ne ezzel törődj...

SZINTIA írta...

Legyen gyönyörű az idő,
érezd magad nagyon jól!:)

Névtelen írta...

Az egynek is örülök!
Nagyon szép, pihentető nyaralást kívánok Neked!
(helyettem is pihenj:-))

Unknown írta...

Jó pihenést! Nagyon szép lett a sablonod, gratulálok!

Gabojsza írta...

Balatonkörüli biciklitúrán feltétlenűl ejtsd útba a bringatanyát Gyenesdiáson és kóstold meg Max kézműves fagylaltjait!(meg add át üdvözletem Neki!) Jó pihenést!

miniMálna írta...

Zsu, a ruhásbőröndbe nem férsz már be, az tele van :), de ha a legnagyobb gurulós bőröndöt is magam után húznám, akkor abba meglapulhatnál, sztem abba belefér egy ember :) Sajnos úgy alakult, hogy nem megyünk végig a Balcsi mentén, de ha jövőre lenne kedved, és a párod továbbra sem barátkozik meg a gondolattal, akkoré...;)

Renata, ígérem nem törődöm velük :) Egyre jobb: nálam még csak málnakupac, nálad málnarakás :)

Mennyei Manna, így legyen! úgy hallottam jó idő lesz, bár annyira nem merültem el a meteorológiában ;)

Ízbolygó, lenne több ötletem is, de az időmből nem futotta, ma éjjel vagy holnap reggel küldöm a nevezést. Helyetted is pihenek, és mire hazaérek, kész legyen ám az összefoglaló :D

Csongi, köszönöm mindkettőt! :)

Gabojsza, nem is tudom, h Gyenesdiás utunkba esik-e, barátnőm szervezte az utat, én majd csak hajtok. Max is Gyenesdiáson lakik? Megkósotlnám a fagyijait :)